promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Super Bowl: fenékrázás és unalom Jennifer Lopez és Shakira előadásában – videó
Borítókép:  TIMOTHY A. CLARY / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze a tavalyi Maroon 5-os égés mérföldekkel rosszabb volt.

Azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a Maroon 5 tavalyi előadása csak marha kínos volt, Jennifer Lopez és Shakira produkciója pedig inkább unalmas. Amúgy Adam Levine és a csapata legalább rekordot döntött, mert övék így a leggyűlöltebb félidei fellépés: 925 ezer dislike van a videójukon. Szerintem lenne több is, csak sokan gondolták úgy, hogy elég volt egyszer látni azt a borzalmat.

Két, már igen csak tapasztalt énekesnőnek kellett volna rendbe hoznia azt, amit a Maroon 5 eltolt, de hogy ez miért Jennifer Lopez és Shakira lett, arról fogalmam sincs. Persze a többség szerint teljesen mindegy kit tesznek a színpadra, a Halftime show már régen elvesztette a varázsát, és ezt sikerült ismét megerősíteni.

A két veterán fellépése sótlan, erőtlen volt, és még estig sorolhatnám ezeket a jelzőket. Nem is tudom, hogy a két énekesnő közül melyik unta jobban az egészet. Talán a legkiemelkedőbb pont az volt, amikor Jennifer Lopez dalát nem Lopez énekelte. (Már többen is megerősítették nekem, hogy JLo 11 éves lányáról van szó, aki tényleg az egyetlen sarkalatos pontja volt ennek a fellépésnek. Bocsánat, ha valaki hiányt érezett emiatt.) Még az is jobb, ha bohóckodás lesz egy Halftime showból, mert a sablon unalmas előadóstól nincsen rosszabb. Fantáziátlan volt az egész. Persze ez egy popszínpad, de az már lejárt lemez, hogy fenékrázással próbáljuk eladni a fellépést meg a dalokat. 

A legtöbb nagynevű előadónak sincs kedve már nagyon ehhez. Ahogy eddig, a fellépők a Halftime showért nem kapnak pénzt. A szervezők úgy látják, hogy az már önmagában megtiszteltetés, ha az előadók egy olyan eseményen zenélhetnek, amit szinte egész Amerika néz, és a világ túlsó felén is követik az amerikai foci rajongók.

[[galeria]]

Lopezen és Shakirán sem láttam azt, hogy hű de nagy presztízs most itt lenni. Nem tudom, hogy kit kellene hívni jövőre (mármint, aki be is vállalja), hogy ez a dolog elkezdjen visszatáncolni a helyes irányba, de most lejtőn van. Attól még, hogy ez egy sablon fellépés lett, persze nem volt rossz, de a jótól is nagyon messze van.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás