promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeledik a Green Day 13-ik albuma: Father Of All…
Borítókép:  Green Day offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már csak párat kell aludni, és a rajongók belevethetik magukat a Father Of All… című lemezbe.

Az ötszörös Grammy-díjas zenekarnak már ideje volt valamit hoznia, mert a rajongók a 2016-os Revolution Radio óta be vannak rozsdásodva kicsit, de közeledik az ellenszer: 2020. február 7-én kerül az üzletek polcaira CD és bakelit formában a Green Day tizenharmadik stúdióalbuma. Cenzúrázatlanul az album címe: Father of All Motherfuckers.

A címadó dalt már tesztelhette a közönség, de aki nem emlékezne rá, annak itt van egy kis emlékeztető:

A csapat nem olyan rég lerántotta a leplet a vadonatúj daláról, az „Oh Yeah!”-ről is. A klipben van minden, ami az igazi Green Day hangulathoz kell: őrültség, teljesen indokolatlan jelenetek, amik persze titokban reflektálnak a mai világunkra.

Az amerikai punk-rock banda új lemezén tíz dal kapott helyet, de ehhez képest elég rövid lesz: Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt és Trés Cool 26 percbe sűrítették bele az új gondolataikat. A politikát most hanyagolják, de ettől még lesznek elég velős mondandóval bíró slágerek.

Természetesen az új lemezhez turné is jár, és ezzel is elég izmos évre készül a banda. Ázsiától Amerikán át egészen Európáig bejárják a Földet, néhány állomás erejéig pedig a The Fall Out Boy és a Weezer is csatlakozik hozzájuk.

A magyar rajongóknak nem is kell messzire mennie, mivel a triumvirátus 2020. június 21-én a bécsi Ernst-Happes stadionban lép fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás