Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Előzetest kapott a Mortal Kombat animációs film

Előzetest kapott a Mortal Kombat animációs film

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.01.30. 21:21

A rajongók örülhetnek, mivel a klasszikus karakterek fogják darabokra cincálni egymást.

Készülőben van a Mortal Kombat reboot, amit 2021 márciusában szeretnének bemutatni. A film nem akar finomkodni, mivel R-besorolású lesz, és Greg Russo forgatókönyvíró anno meg is ígérte, hogy a kivégzéseket is kőkeményen mutatni fogják az alkotásban. Tavaly ősz elején be is jelentették nekünk, hogy kik fognak feltűnni a főbb szerepekben.

Addig azonban érkezik egy animációs film, ami szintén a kezdetekhez nyúl vissza, amikor Raiden elkezdi felkutatni a Föld legjobb harcosait, hogy megfékezzék a Mortal Kombat egyik legkultikusabb főgonoszát, vagyis Shang Tsungot.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge-ben tehát az összes klasszikus bunyós feltűnik majd: Raiden, Liu Kang, Sonya Blade, Johnny Cage, Scorpion, Sub-Zero, Kano, Jax, Kitana, Goro, na meg hát Shang Tsung.

Az alkotást Ethan Spaulding rendezte, aki onnan lehet ismert, hogy két Batman animációs filmet is letett már az asztalra (Batman: Az Arkham ostroma, Batman fia).

A Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge erősen korhatáros, nem is akarják moziba küldeni, csakis otthoni nézésre szánják, és valamikor tavasszal lesz elérhető. Addig is az első előzetes tökéletesen bemutatja, hogy mire számíthatunk.

Borítókép: DualShockers