promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előzetest kapott a Mortal Kombat animációs film
Borítókép:  DualShockers
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók örülhetnek, mivel a klasszikus karakterek fogják darabokra cincálni egymást.

Készülőben van a Mortal Kombat reboot, amit 2021 márciusában szeretnének bemutatni. A film nem akar finomkodni, mivel R-besorolású lesz, és Greg Russo forgatókönyvíró anno meg is ígérte, hogy a kivégzéseket is kőkeményen mutatni fogják az alkotásban. Tavaly ősz elején be is jelentették nekünk, hogy kik fognak feltűnni a főbb szerepekben.

Addig azonban érkezik egy animációs film, ami szintén a kezdetekhez nyúl vissza, amikor Raiden elkezdi felkutatni a Föld legjobb harcosait, hogy megfékezzék a Mortal Kombat egyik legkultikusabb főgonoszát, vagyis Shang Tsungot.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge-ben tehát az összes klasszikus bunyós feltűnik majd: Raiden, Liu Kang, Sonya Blade, Johnny Cage, Scorpion, Sub-Zero, Kano, Jax, Kitana, Goro, na meg hát Shang Tsung.

Az alkotást Ethan Spaulding rendezte, aki onnan lehet ismert, hogy két Batman animációs filmet is letett már az asztalra (Batman: Az Arkham ostroma, Batman fia).

A Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge erősen korhatáros, nem is akarják moziba küldeni, csakis otthoni nézésre szánják, és valamikor tavasszal lesz elérhető. Addig is az első előzetes tökéletesen bemutatja, hogy mire számíthatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás