promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel már le is csapott a Bad Boys 3 rendezőire
Borítókép:  Frederic J. BROWN / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adil El Arbi és Bilall Fallah semmi perc alatt ott találták magukat a legfelkapottabb direktorok között.

Michael Bay nem akarta vállalni a Bad Boys 3-at, mivel kicsit húzta a száját a költségvetésre. Ettől függetlenül rendezett benne egy jelenetet, amiben fel is tűnik.

Adil El Arbi és Bilall Fallah el is mondták, hogy Bay tök jófej volt, de egy éles kijelentést azért odamondott a rendezőknek:

„Csak annyit kérek, hogy ne csesszétek el a gyerekemet.”

Bay fellélegezhetett, mert a Bad Boys 3 jól sikerült, pedig a nagy rajongók is rosszabbra számítottak. Természetesen hiányoztak a kultikus rendező trükkjei, de nélküle is meg tudták oldani az egészet. Pedig a Sony smucig volt, és csak 90 dolláros költségvetést engedélyezett. A Mindörökké rosszfiúk már lassan 225 milliós bevételnél jár, szóval a stúdió gyorsan be is rendelte a negyedik részt, hogy addig üssék a vasat, amíg tűzforró.

Adil El Arbi és Bilall Fallah nemsokára egy újabb kultikus akció-vígjáték franchiset éleszthetnek fel, mivel ők rendezhetik a Beverly Hills-i zsaru 4-et, ami ráadásul a Netflixre érkezik majd. Eddie Murphy ennek főleg azért örül, mert elengedheti magát, és nem kell foglalkoznia a korhatár besorolással.

Szóval a rendezőpáros nem fog éhenhalni, és kényszerpihenőre sem kell vonulniuk, mivel van munkájuk bőven, azonban nemsokára jöhet a nagy blockbuster kihívás is, mivel a Marvel felfigyelt rájuk.

„Nincs még semmi kőbe vésve, csak találkoztunk egymással. Mondták, hogy tetszett nekik a Bad Boys 3, és érdeklődtek a jövőbeli terveinkről. Hozzátették, hogy jó lenne találni valamit, amin közösen dolgozhatnánk”

– mesélte a páros a Comic Booknak.

A rendezők természetesen örülnének, ha levezényelhetnének egy Marvel-filmet, és mivel a stúdió nyitott rá, ez több mint valószínű, hogy össze is fog jönni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás