promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Wiz Khalifa leleplezte a Sonic, a sündisznó főcímdalát – videó
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A film főcímdalán a legmenőbb rapperek dolgoztak, köztük Wiz Khalifa is.

Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Lil Yachty és Sueco The Child készítették a Sonic, a sündisznó című film főcímdalát, ami Speed Me Up címmel került fel a YouTube-ra.

A közismert sündisznó kalandjairól szóló filmben Sonic megmenti a világot a gonosz Dr. Robotnyiktól (Jim Carrey) barátja oldalán, akit James Marsden alakít.

Bár mind ez idáig kétséges volt, hogy a film sikeres tud-e lenni a mozikban, hiszen a Paramount Pictures már rögtön az első előzetes debütálása után újraterveztette a karaktert a felháborodott rajongók miatt, az elővetítések alapján van okunk reménykedni abban, hogy a Sonic egy kellemes meglepetést fog okozni.

Akik már láthatták a kész produkciót, kiemelték, hogy nem gyermekded a film humora, a felnőttekre is gondoltak, és azok is élvezni tudják majd a filmet, akik a nyolcvanas éveket nem videójáték-konzolok mellett töltötték.

A Sonic, a sündisznó az UIP-Duna Film forgalmazásában, február 13-án kerül a hazai mozikba. Addig is meg tudjuk hallgatni a már említett főcímdalt, a Speed Me Up-ot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás