promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matt Damon nagy hírű detektív bőrébe bújik
Borítókép:  Vanity Fair
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Mangold rendezésében, Matt Damon-nal a főszerepben készül el a The Force.

Tavaly mutatták be James Mangold a Ford és a Ferrari rivalizálásáról, valamint az 1966-os Le Mans-i 24 órás versenyről szóló, négy Oscar-díjra jelölt Az aszfalt királyai című alkotását, amiben Matt Damon alakította Carroll Shelby-t.

A rendező máris gőzerővel dolgozik következő projektjén, ami Don Winslow amerikai író The Force című bestselleréből készül. Mangold már 2017 óta dolgozik ezen a projekten, korábban David Mamet forgatókönyvíróval, majd az újabb verzión immáron Scott Frank-kel.

A film főszerepét Matt Damon vállalta el, az Oscar-, és Golden Globe-díjas színész fogja alakítani a nagy hírű detektívet, Denny Malone-t, aki egy elit bűnüldözési csoportot vezet, de korrupciós botrányba keveredik.

A filmet a 20th Century Studios készíti (a Disney változtatása óta kikerült a „Fox” kifejezés a cég nevéből – a szerk.), a producere Ridley Scott és a Scott Free cég, de producerként közreműködik a Story Factory-hez tartozó Shane Salerno és Kevin Walsh is.

Matt Damon-nak egy másik projektje is folyamatban van A színész Ridley Scott-tal és Ben Affleck-kel egy igaz történeten alapuló filmen dolgozik, ami az utolsó, franciaországi párbajt dolgozza fel. A filmben Affleck és Damon nemcsak, mint forgatókönyvírók vesznek részt, de ők alakítják a főszerepeket is. Az utolsó párbaj gárdájához csatlakozott nemrég az Emmy-díjas Jodie Comer, és a híresztelések szerint az Oscar-jelölt Adam Driver is szerepelhet benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás