promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Biztosan elkészül a Marvel Kapitány 2
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel két év múlva már moziba is akarja küldeni. 

Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány kalandjait nagyon imádták a rajongók. Bőven át is lépte az egymilliárd dolláros bevételt, méghozzá 128 millióval. Semmit nem vonnunk le a film érdemeiből, de azért benne volt a pakliban, hogy a Bosszúállók: Végjáték előtt mutatták be az alkotást. Eleve a többség nem akart lemaradni, hogy ki is az a Marvel Kapitány, és olyan felfokozott várakozás volt a Végjáték előtt, hogy bámilyen szuperhősös filmre tódultak volna az emberek, ha az kötődik a Marvel-moziverzumhoz.

A tényeken ez nem változtat, hogy Carolt imádják a rajongók, és nem is kapna második részt, ha ez nem így lenne. Az alkotást az ötödik fázisban, 2022-ben szeretné bemutatni a Marvel. Az persze egyértelmű, hogy Brie Larson is visszatér. 

A forgatókönyvíró Megan McDonnell lesz, aki dolgozott már a Marvel-univerzumában, méghozzá a Disney+-os WandaVision sorozaton. Saját filmet kapni azért nagy szó, főleg, ha az a Marvel Kapitány 2.

Ez azt is jelenti, hogy az első rész író-rendező párosát lecserélték, de persze nem azért, mert elégedetlenek voltak velük. A rendezői székbe amúgy mindenképpen hölgyet akarnak ültetni, aki tudd azonosulni a karakterrel.

A Marvel Kapitány második része már a mostani időkben fog játszódni. A premier még odébb van, de aki nem bírja ki, az nosztalgiázzon egyet az elsővel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás