promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taika Waititi rendezheti a következő Star Wars-filmet
Borítókép:  AVForums
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új-zélandi rendezőtől nem áll távol a Csillagok háborúja-univerzum.

A Skywalker korával hivatalosan is lezárult a Skywalker saga, ám ez nem azt jelenti, hogy nem készülhet több Star Wars-film. A Lucasfilm bejelentette, hogy 2022-ben, 2024-ben, és 2026-ban is érkezik egy-egy Csillagok háborúja-alkotás, de hogy ezek miről is fognak szólni, egyelőre nem tudni.

A legtöbben arra tippelnek, hogy ezekben az években mutatják be az újabb trilógia darabjait. Míg ott nem hagyták a projektet, nagyon úgy tűnt, hogy a Trónok harca írópárosának, David Benioff és D.B. Weiss, a Régi Köztársaság idejében játszódó filmjeit mutatják be.

A legújabb hírek szerint a Disney+-ra készül egy sorozat, ami a népszerű videójáték, a Knights of the Old Republic alapján készülne, de felröppentek pletykák egy különálló mozifilmről is, ami az Egy új remény cselekménye előtt 4000 évvel játszódna.

A Lucasfilm hosszútávra tervez a franchise-val, tervben van Rian Johnson-trilógiája, valamint Kevin Feige filmje is, de a Hollywood Reporter értesülései szerint

a Disney megkereste Taika Waititi-t is, hogy rendezzen egy Star Wars-filmet.

A Thor: Ragnarök és a hat Oscar-díjra jelölt Jojo nyuszi rendezőjétől nem áll távol ez az univerzum, hiszen a nagysikerű The Mandalorian című széria első évadának záróepizódját is ő dirigálta.

Bár 2022-ben várható a következő mozifilm, addig sem maradunk Star Wars nélkül. Februárban érkezik A klónok háborúja animációs sorozat befejező 7. évada, és javában készül az Obi-Wan Kenobiról és a Zsivány Egyes Cassian Andor századosáról szóló széria is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás