Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az új évtized első magyar sikerfilmje – 100 000-en látták már a SEVELED-et

Az új évtized első magyar sikerfilmje – 100 000-en látták már a SEVELED-et

Zene, Film & Kultúra

Az új évtized első magyar sikerfilmje – 100 000-en látták már a SEVELED-et

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:21

A SEVELED bekerült a legnézettebb magyar filmek elitklubjába.

A Mészáros Béla, Tenki Réka és Básti Juli főszereplésével készült, szívhez szóló, romantikus vígjáték premierje már több mint egy hónapja volt, de a film azóta is a TOP 10-es listán szerepel.

A nézők tehát igazán a szívükbe zárták a beteg anyja kedvéért álmenyasszonyt kölcsönző, és az első kis kamu után egyre több és nagyobb hazugságba keveredő srác történetét.

A film sikere természetesen az író-rendező, Orosz Dénes sikere is, akinek a Poligamy és a Coming Out után ez már a harmadik filmje, amely elérte a százezres álomhatárt.

A SEVELED továbbra is országszerte megtalálható a mozik műsorán – vagyis a százezres szám még nem a végső eredmény, így a film tovább gyűjtheti a nézőit.

De már előzetest kapott a következő ígéretes magyar film, a Pesti balhé, amelynek főszerepeit Mészáros Béla, Szabó Simon, Petrik Andrea, Elek Ferenc és Inotay Ákos játssza.

A történet: másfél évtized után végre újra találkozik hat jóbarát, akik gyerekkoruk óta ismerik egymást. Egy szerencsétlen tragédia azonban beárnyékolja örömüket. A csapat egy emberként dönt úgy, hogy becsempészik elhunyt cimborájuk műalkotását egy budapesti aukcióra. Tervüket csak őrületes kalamajka árán tudják megvalósítani.

Borítókép: Port.hu