promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az X-men sztárja lehet az új Mission: Impossible főgonosza
Borítókép:  Collider
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyelőre nincs bejelentve, hogy Nicholas Hoult milyen szerepet kap az új filmben, de a rajongók szerint ő lesz a főgonosz.

Tom Cruise már javában dolgozik a Mission: Impossible hetedik és nyolcadik részén, amit szorosan egymás után forgatnak. A 2021. július 23-ára tervezett folytatás rendezője, Christopher McQuarrie nemrég az Instagramon jelentette be, hogy Nicholas Hoult lesz a film másik főszereplője.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Hoult milyen karaktert fog alakítani, a rajongók mindenesetre azt gyanítják, hogy ő lesz az új főgonosz, tekintve, hogy bajuszt növesztett, mint a legutóbbi ellenfélt játszó Henry Cavill.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Say, @nicholashoult, care to raise a little hell?

Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) által megosztott bejegyzés,

Hoult-ot legutóbb az X-men: Sötét Főnixben láthattuk Bestia szerepében, valamint a Fox Searchlight Pictures Tolkien című alkotásában, amiben a címszereplő G.R.R. Tolkien-t alakította.

A Mission: Impossible hetedik részére még bő másfél évet kell várnunk, míg a franchise nyolcadik etapja 2022. augusztus 5-ére várható. Addig sem maradunk Tom Cruise nélkül, a Top Gun: Maverick június 26-án debütál a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás