promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerinted mi győzte le nálunk a Skywalker korát?
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában az 1917, de az csak január 23-án érkezik meg hozzánk.

A tengerentúlon is teljesen elfogyott a Star Wars kilencedik részének lendülete, és a rajongók sem gondolják úgy, hogy újra be kellene rá ülniük. Ott az aranyérmes, vagyis az 1917 a lehető legjobb reklámot kapta meg a premiere előtt: megnyerte a Golden Golbe-díjat drámaként, ráadásul a filmet rendező Sam Mendes is elhozott egy szobrocskát.

Imádom, ha az élet iróniát szül, és most azt tette. A Star Wars nyolcadik részét rendező Rian Johnson alacsony költségvetésű krimije, a Tőrbe ejtve taszította le a trónról a Skywalker korát, ráadásul úgy, hogy múlt héten harmadik volt.

Daniel Craig nyomozására 27 ezer 799 néző volt kíváncsi múlt héten, míg a Skywalker korára már csak 24 ezer 774-en ültek be. A Star Wars kilencedik része még nem érte el az egymilliárd dolláros bevételt, jelenleg 989 milliónál tart. Nagyon nyögvenyelősen fog ez összejönni a Disneynek.

Két premier volt, az Alien koppintásos Árok, valamint a Botrány. Előbbi harmadik helyen végzett, míg utóbbi ötödik lett. Nem vártak tőlük sokat, de idehaza azért hozták, amit kellett.

Magyarország top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 2. hét:

  1. Tőrbe ejtve
  2. Star Wars: Skywalker kora
  3. Árok
  4. Jumanji: A következő szint
  5. Botrány
  6. Az átok háza
  7. Jexi - Túl okos telefon
  8. Jégvarázs 2.
  9. Kémesítve
  10. Seveled
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás