Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kristen Stewart visszavonul a színészkedéstől

Kristen Stewart visszavonul a színészkedéstől

Zene, Film & Kultúra

Kristen Stewart visszavonul a színészkedéstől

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:49

A színésznő átevez kicsit más vizekre, az hátha jobban fog menni.

Robert Pattinson gyönyörűen tudta lemosni magáról az Alkonyatot. Sokat küzdött, nem vállalt be nevetséges szerepeket, és kiváló színész lett. Kristen Stewartról ez már nem igazán mondható el. Rengeteg kommentet olvasok, amiben támadják a filmrajongók, hogy miért nem vonul már vissza? Azt szeretnétek, igaz? Hát, van egy rossz hírem, mert Stewart nem véglegesen akar hátat fordítani a színészkedésnek, csak egy kisebb időre.

Nézzük a mostani termését: a Charlie angyalai bukás lett. Elizabeth Banks összehozott egy pocsék filmet, amiben nem tudom mennyire alakít jól Kristen Stewart, de állítólag semennyire. Az Árokban ő akart lenni az új Ellen Ripley. Az Alien koppintás szép reményekkel indult, de nem jött össze neki, mivel a kutya sem kíváncsi rá: a 80 millióból készült film világszinten hozott össze eddig 14 milliót. Nevetségesen kevés.

Szóval Kristen Stewartnak nem megy mostanság jól a filmválasztás, és az nem fog dobni az életrajzán, hogy ami alkotásokban feltűnik, azoknak bukta lesz a vége.

A színésznő a Collidernek adott interjút, amiben megerősítette, hogy egy romantikus vígjátékra még szerződése van, azonban utána nem vállal több szerepet, mivel rendezőként és forgatókönyvíróként szeretné magát kipróbálni egy saját filmmel.

Ne legyünk szőrös szívűek, és szurkoljunk neki! Jómagam kíváncsi vagyok, hogy mit akar összehozni. Amúgy igaza van, ha színészként nem megy, akkor váltani kell, és mostanság nagyon nem megy.

Borítókép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP