promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Golden Globe-díjas dráma, vagy Skywalker kora?
Borítókép:  Universal Pictures and Storyteller Distribution
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végleg megtört a lendület, letaszították a trónról a Star Wars: Skywalker korát.

Hol van az egymilliárdos bevétel Disney? Hihetetlen, hogy ennyire szenvednie kell egy Star Wars alkotásnak, hogy hozza a kötelezőt. A Skywalker kora még csak 989 millió dollárt hozott világszinten. Félreértés ne essék, más stúdió ennek örülne, de itt egy Star Wars filmről beszélünk. Ettől függetlenül a Disneynek semmi oka csüggedni, mert a top 10 legtöbb bevételt hozó filmből nyolc az övék 2019-ből.

Szóval az aranyérmet a friss Golden Globe-díjas háborús dráma, az 1917 szerezte meg, ami 36,5 millióval tudott indítani, világbevételben pedig 60 milliónál tart. Sam Mendes is kapott egy szobrocskát a rendezésért, szóval az alkotás kellően fel volt hypeolva a premier előtt. A film amúgy jövő hét csütörtökön fog nálunk debütálni.

A Skywalker kora már csak 15 millió dollárt tudott hozni Amerikában, és a bronzérmes Jumanji: A következő szint is már csak 14 millióval pötyörékel, de hát egyszer ki kell hunyjon a láng.

A negyedik helyen álló Just Mercynek is most van a premierje valamilyen szinten, mert szélesebb körben ezen a hétvégén kezdték el vetíteni. Michael B. Jordan és Jamie Foxx tárgyalótermi drámája igazi meglepetésfilm lesz.

Az Alien koppintásos Árok szépen indult, de hamar kiderült, hogy nem váltja be a reményeket, így a közönség elfordult tőle, csak a hetedik lett egy szerény 7 millió dolláros bevétellel.

Amerika top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 2. hét:

  1. 1917
  2. Star Wars: Skywalker kora
  3. Jumanji: A következő szint
  4. Just Mercy
  5. Like a Boss
  6. Kisasszonyok
  7. Árok
  8. Jégvarázs 2.
  9. Tőrbe ejtve
  10. Kémesítve
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás