Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az X-Men új filmje a Marvel-moziverzum része lesz?

Az X-Men új filmje a Marvel-moziverzum része lesz?

Zene, Film & Kultúra

Az X-Men új filmje a Marvel-moziverzum része lesz?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.01.12. 13:13

Néznének egyet a rajongók, ha az Új mutánsok tagjai becsatlakoznának az MCU-ba.

Nemrég megérkezett az Új mutánsok legújabb előzetese, ami már kapott egy felvezetést 2017-ben, de a Disney a Fox felvásárlása után a sarokba dobta. Az indok természetesen az volt, hogy most nekik se kedvük, se idejük foglalkozni az X-Men franchise-zal, ezért jegelni fogják jó ideig.

A stúdió állítólag babrálni akart az Új mutánsokkal, amit a filmet rendező Josh Boone tagad, pedig az szinte biztos, hogy vettek fel hozzá bővített jeleneteket. A pletykák szerint a Disney Marveles utalásokat akart belecsempészni a filmbe, hogy ha úgy van, a szereplők bármikor csatlakozni tudjanak a Marvel-moziverzumhoz.

Boone persze csak abban erősködött, hogy a horror műfajra jellemző hátborzongató képkockákat nem távolították el a Disney miatt az alkotásból, de ettől még plusz jelenteket adhattak hozzá.

A Disnney D23-as oldala most vagy elszólta magát, vagy tévedésről van szó, de úgy vezették fel a filmet, hogy az a Marvel-moziverzumnak a része. A posztot persze azóta már eltávolították.

Ilyenkor két dolog lehetséges. Az első, és ami ésszerűbb, hogy valaki túlságosan beleélte magát az egészbe, és tévesen az MCU-hoz csatolta az Új mutánsokat. A másik, hogy egy olyan belsős munkatárs írta a posztot, aki már tudja, hogy az X-Men fiatal gárdája csatlakozni fog a Marvel-moziverzumhoz, és így elszólta magát.

Az új mutánsok 2020. április 2-án debütál, és majd akkor kiderül, hogy mennyi Marveles utalással fogunk találkozni.

Borítókép: Disney/Fox

Legolvasottabb hírek