promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valamennyire horror, de mégse lesz korhatáros az új X-Men
Borítókép:  Disney/Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Új mutánsok ígér parázós jeleneteket, azonban úgy csinálták meg, hogy ne legyen korhatáros.

A Disney-Fox egyesülés egyik mellékterméke volt, hogy megbukott az X-Men: Sötét Főnix. Akkor is kapott volna negatív kritikákat, ez tény, azonban arról a Disney tehet, hogy elhanyagolták a marketingjét, és nem kellene ujjal mutogatni a Fox-ra, hogy ők tehetnek mindenről. Ezután a Mickey egeres cég a sarokba is dobta a teljes X-Men franchiset, köztük az Új mutánsokat is.

Rengeteg volt a pletyka az alkotás körül, mivel már két éve csúszott a bemutatása. Állítólag a Disney nem volt vele elégedett, és akkor jött is a szóbeszéd, hogy elkezdtek új jeleneteket forgatni, régieket kidobni, hogy majd Marveles utalásokat akarnak bele tenni, és a többi.

A filmet rendező Josh Boone tagadja ezt az egészet, és ha volt is változtatás, az az új előzetesen egyáltalán nem látszik.

Az X-Men rajongók persze már letámadták őt, hogy a film valószínűleg R-besorolást (felnőtt besorolás) kapott volna, ha a Disney nem tűnik fel a színen, de a rendező ezt cáfolta:

„Ez a mozi mindig is PG-13-ra volt tervezve. Sosem gondolkodtunk azon, hogy valaha is R-besorolású legyen.”

Amerikában ugyebár azt jelenti az R-kategória, hogy 17 éven aluliak csak szülői vagy felnőtt kísérettel láthatják. A PG-13-as kategória családbarát besorolás, mivel ez azt jelenti, hogy 13 év alatti gyermekek számára szülői felügyelet erősen ajánlott.

Boone szerint ez lesz a legkeményebb PG-13-as besorolású film, amit valaha láttak az emberek. Mindenhol feszegették a határokat, és megtalálták a kiskaput. Hát, kíváncsian várjuk, hogy valóban így lesz-e. Tény, hogy nem kell patakokban folyjon a vér, hogy valami félelmetes legyen. Azonban mennyire lehet félelmetes, hogy az még ne legyen R-kategória?  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás