Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyar világhírű DJ-vel indítja 2020-at Above and Beyond

Magyar világhírű DJ-vel indítja 2020-at Above and Beyond

Zene, Film & Kultúra

Magyar világhírű DJ-vel indítja 2020-at Above and Beyond

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

Az Anjunabeats Worldwide lemezjátszói mögé Sunny Lax állt be.

Márton Levente neve elég keveseknek lehet ismerős, de a Sunny Lax névre már elég sok ember kapja fel a nevét, főleg külföldön. A magyar producer persze nem most kezdte a szakmát: az első EP-je 2006-ban látott napvilágot, és azonnal az Above and Beyond trance trióhoz tartozó Anjunabeatsnél.

Hogy azóta mennyi zenéje jött ki, azt hadd ne kelljen most összeszámolnom, de tengernyi saját szerzeményről, és remixről beszélünk, Sunny Lax pedig folyamatosan ott van a toppon a trance műfajon belül.

Levi Above and Beyond rádióműsorában, a Group Therapyban is állandó visszatérő vendég, de most az Anjunabeats Worldwide-ban kapott lehetőséget, hogy bedurrantsa 2020-at a szettjével. Ebben a műsorban azok a DJ-k, producerek mutatkoznak be, akik közel állnak a kiadó szívéhez, na meg nagy dolgokat tesznek le az asztalra azon belül.

Premierrel is találkozhatunk, mivel Fatum, Genix, Jaytech és Judah közös szerzeményét, az All In-t most hallhatjuk először a magyar producer remixében. 

Sunny tavaly áprilisban szerepelt legutoljára a műsorban, de most új év, új szett. Hangszórókat vagy fülest maxra, agyat kikapcsolni, jöjjön Sunny Lax!

Borítókép: Sunny Lax offical