promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar világhírű DJ-vel indítja 2020-at Above and Beyond
Borítókép:  Sunny Lax offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Anjunabeats Worldwide lemezjátszói mögé Sunny Lax állt be.

Márton Levente neve elég keveseknek lehet ismerős, de a Sunny Lax névre már elég sok ember kapja fel a nevét, főleg külföldön. A magyar producer persze nem most kezdte a szakmát: az első EP-je 2006-ban látott napvilágot, és azonnal az Above and Beyond trance trióhoz tartozó Anjunabeatsnél.

Hogy azóta mennyi zenéje jött ki, azt hadd ne kelljen most összeszámolnom, de tengernyi saját szerzeményről, és remixről beszélünk, Sunny Lax pedig folyamatosan ott van a toppon a trance műfajon belül.

Levi Above and Beyond rádióműsorában, a Group Therapyban is állandó visszatérő vendég, de most az Anjunabeats Worldwide-ban kapott lehetőséget, hogy bedurrantsa 2020-at a szettjével. Ebben a műsorban azok a DJ-k, producerek mutatkoznak be, akik közel állnak a kiadó szívéhez, na meg nagy dolgokat tesznek le az asztalra azon belül.

Premierrel is találkozhatunk, mivel Fatum, Genix, Jaytech és Judah közös szerzeményét, az All In-t most hallhatjuk először a magyar producer remixében. 

Sunny tavaly áprilisban szerepelt legutoljára a műsorban, de most új év, új szett. Hangszórókat vagy fülest maxra, agyat kikapcsolni, jöjjön Sunny Lax!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás