promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkapja a rendezői változatot a Volt egyszer egy Hollywood
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem is kell sokat várnunk Quentin Tarantino kilencedik alkotásának maximalizált változatára.

Azért nem mondom azt, hogy bővített változat, mert külföldön mozikba küldtek egy ilyet, de az csak tíz perc plusz tartalmat kapott, a rendezői változatban pedig nagyon is el fog szabadulni a pokol.

Szerencsétlen Tarantino szerintem már többet vágta az alkotást, mint amennyit a forgatással foglalkozott. Már eleve a cannes-i fesztiválos bemutató után gondolkodott az újravágáson, de mindig csak jeleneteket akart visszatenni, elvenni semmiképpen sem.  

Az első változat 4 óra 20 percesre sikerült, ezt kellett úgy megcsinálni, hogy emberi idő jöjjön ki belőle. A leghosszabb film díját amúgy tavaly Martin Scorsese vitte el, mivel Az ír 3 és fél órás volt, amit rengeteg moziban is bemutattak a Netflixre érkezése előtt. A Volt egyszer egy… Hollywood végül 2 óra 41 percre jött ki. A rendezői változat azonban oda fog pakolni, mivel 4 órásra sikerült.

A Colliderrel Leonardo DiCaprio és Brad Pitt is ott ült, de hát a rendezői változatról maga Tarantino tudott nyilatkozni, akinél puhatolóztak is, hogy mikor láthatjuk azt a 4 órát.

„Minden rendben van a rendezői változat körül, szóval amint letisztázódik minden, szerintem egy éven belül már láthatja is a közönség.”

Az extra változat számos érdekességet tartogat, mivel a Charles Mansont alakító Damon Herriman sok jelenetét is félretette Tarantino.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás