promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rami Maleket egy régi karaktere inspirálta az új Bond-filmben
Borítókép:  MGM offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Oscar-díjat kapott érte, szóval innen már le kell essen, melyik karakter volt az.

Nem csak amiatt lesz izgalmas a 25-ik James Bond film, mert Daniel Craig búcsúzik a szereptől, hanem azért is, mert No Time to Die, vagyis Nincs idő meghalni alcímmel érkező alkotásban Rami Malek lesz a főgonosz. Az ő összecsapásukat talán nem csak a Bond-rajongók várják nagyon, hanem mindenki, aki szereti az akciófilmeket.

Malek a Mr. Robotban és a Bohém Rapszódiában is zseniálisat alakít. Előbbinek nem rég fejeződött be az utolsó évada, és ki lehet jelenteni, hogy egy történelmi szériát kaptunk. A színész az elmebeteg hacker eljátszásáért Emmy-díjat kapott, de a Bohém Rapszódiáért járt neki a legnagyobb elismerés, vagyis az Oscar.

Rami Malek közben az Empire magazinnak ecsetelte, hogy nem akart a korábbi Bond-gonoszokból meríteni, és egy régi karakteréhez nyúlt vissza. Fura, mert mindenki a Mr. Robotban alakított Elliot Aldersonra gondolna először, de ez az alak bizony Freddie Mercury.

„Ha megjelenek, és szimplán csak leutánoznék valakit, az semmilyen élvezetet nem nyújtana senkinek, nem jól mondom? Mr. Mercurytól egy elég fontos dolgot tanultam, méghozzá azt, hogy ami nem eredeti, arra nem érdemes időt pazarolni.”

Iszonyatosan várjuk Malek színészi megoldásait, aki remélhetőleg így egy nagyon emlékezetes ellenfelet fog alakítani a Bond szériák történelmében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás