promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti mozipremierek: Daniel Craig és egy horror is érkezik
Borítókép:  Claire Folger/MRC II
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre mi is beülhetünk Rian Johnson krimi-vígjátékára, de jön Az átok háza című horror is.

Tőrbe ejtve

Rian Johnson nem csak rendezte a filmet, hanem ő maga írta a forgatókönyvet. Nagyon nem lőtt mellé, mivel a kritikusok az egekbe emelték az alkotást. A Tőrbe ejtve gyakorlatilag egy bűnügyi sztárparádé, mivel olyan neveket kapunk Craig mellett, mint Christopher Plummer, Lakeith Stanfield, Chris Evans, Ana de Armas, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, de feltűnik Frank Oz is.

Az alkotást 40 millióból rakták össze, és 220 millió dolláros bevételnél jár. A mai naptól már mi is beülhetünk rá, és tényleg nem érdemes kihagyni 2019 egyik meglepetésfilmjét.

Az átok háza

A horror rajongók sem maradnak ki a jóból a héten, mivel megérkezett Az átok háza című alkotás. A japán eredeti alapján készült Grudge trilógia a 2000-es évek legnagyobb sikere volt a műfajon belül, mostantól pedig tesztelhetjük, hogy mit tudtak belőle kihozni az amerikaiak (ismét). Sam Raimi vette kézbe, akárcsak a 2004-es remake-et, szóval biztosan nem lesz vele gond. Ez is nagyjából az eredeti történetet fogja követni.

Lola és a fiúk

A művész mozik sem maradnak premier nélkül, ahol egy francia dráma vígjáték kerül bemutatásra. Itt három testvér lesz a középpontban: Lola és a két fivére. Az élet rengeteg akadályt gördít az útjukba, de a lényeg, hogy támogatják egymást jóban-rosszban. Mik lesznek ezek az akadályok, azokat felsorolni is sok, de az előzetesből minden kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás