promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyien nézték a „Reszkessetek, betörőket!” karácsonykor
Borítókép:  Disney/Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg családnál tényleg nem volt karácsony Kevin nélkül.

Először is mindenki adjon hálát, mert nálunk úgy került adásba mind a két rész, hogy nem vágtak ki belőle semmit. Kanadában például az Amerikai Egyesült Államok elnökét, Donald Trumpot kinyisszantották a második részből. Rossz nyelvek pletykálják, hogy politikai okokból, de a csatorna elnöke elmondta, hogy szó sincs róla, mivel a fél perces Trump cameo-val együtt nyolc percet tüntettek el a filmből, amit feleslegesnek véltek. Itt egy ilyenért valószínűleg országos lázadás törne ki.

Közben a Nielsen nyilvánosságra hozta az adatokat, amire mindenki várt, vagyis, hogy mennyien tették le idén a voksukat Kevin mellett. Az első részt a 18-49 év közötti nézők 20,9 százaléka választotta, ezzel pedig meg is lett a karácsonyi hét legnézettebb műsora. Nem meglepő, hogy az Elveszve New Yorkban lett az ezüstérmes a héten.

December 24-én 335 ezer televízión ment a „Reszkessetek, betörők!” 1, míg december 25-én 327 ezer tévén a kettő. Az adatok persze nézőszámot jeleznek, de ilyenkor én szeretek tévét írni, mivel ha a család beül Kevinezni, lehet akár nyolcan is nézik a nappaliban.

A lényeg, hogy a „Reszkessetek, betörők!” kultusszá vált Magyarországon, és egyeduralkodó lett karácsonykor. A TV2 örülhet, hogy náluk vannak a jogok. Ettől persze az év további részében nem igazán tudják befogni az RTL Klubot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás