promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket voltak az HBO GO legnépszerűbb szériái 2019-ben
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megjött a lista, hogy melyik sorozatokat daráltuk a legtöbbet az HBO GO-n.

Az HBO GO nagyon népszerű nálunk, ami tavalyhoz képest megháromszorozta a közvetlenül előfizetők számát. Közép-európai szinten is jól állunk, mivel Magyarország így a második a régióban. Most persze nagy riválissá nőtte ki magát a Netflix, ami egyre több magyar tartalmat kínál a streaming-fogyasztóknak.

A többség valamilyen mobileszközön szereti darálni a szériákat. Jelenleg így néz ki a felosztás: mobilon 50 százalék, okostévén, vagyis nagyképernyőn 30 százalék, míg számítógépen 20 százalék használja a szolgáltatást.

Ebben az évben a Csernobil, és persze a Trónok harca volt a legnépszerűbb, aminek elég sokan kritizálták az utolsó évadát. A magyar nézőket jobban is érdekelte az előbbi, mivel a Csernobil lett az aranyérmes. Az elején még én sem gondoltam volna, hogy ekkorát fog robbanni a széria, de hála égnek megtörtént. Meg is érdemli.

A mostani 2019-es listán azért az HBO saját gyártású szériái vannak többségben, amikből hat darab került be a top 10-be. Az Időbevándorlókat ráadásul nem is az amerikai, hanem a norvég HBO készítette, szóval Európa is jelen van, ami tök jó hír.

HBO GO 2019-es top 10:

  1. Csernobil
  2. Trónok harca
  3. A szolgálólány meséje
  4. Hatalmas kis hazugságok
  5. Eufória
  6. Agymenők
  7. Az ifjú Sheldon
  8. Időbevándorlók
  9. Modern család
  10. Nagypályások
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás