promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elég gyorsan elkaszálták a Netflix tini-zombis sorozatát
Borítókép:  Ursula Coyote/Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy a Daybreak-re a kutya sem volt kíváncsi, köztük mi se nagyon. 

Az AMC és a The Walking Dead annyira uralja ezt a zombis univerzumot, hogy nehéz nagyot dobbantani benne. Nemsokára érkezik is a csatornára a harmadik széria, ami a The Walking Dead: World Beyond címet kapta.

A középpontban négy fiatal lesz, akik már a zombi apokalipszis világában nőttek fel egy jól megszervezett közösségben. A vírus elterjedése óta itt igen sok év eltelt már. Persze kell a konfliktus meg a zombik, így a csapat nekiindul a nagyvilágnak.

A World Beyondban is tinik vannak a főszerepben, de a Daybreak nem dráma volt, hanem inkább tinis-zombis komédia. Josh volt az egyik főszereplőnk, aki éli a szokásos gimis életet, amíg beüt egy nukleáris katasztrófa, ami a szülőket zombivá változtatja.

Így van, a tiniket nem, szóval nekik tovább kellett folytatniuk az életüket a kifordított világban. Igazából már az előzetes is közepes volt, és a nézők az első évadtól sem dobták el az agyukat. Ha eldobják, biztosan ráraboltak volna a szülő-zombik. (Ez itt az erőltetett nevetés helye: ha-ha.)

A Netflix érezte, hogy nincs meg a kellő erő a szériában, így második évadot már biztosan nem kérnek belőle. Ezt maga Aron Coleite, a sorozat készítője jelentette be Twitteren.

„Mi is még csak a múlt héten tudtuk meg, hogy a Daybreak nem kap második évadot. Sajnáljuk, hogy nem tudtuk ezt veletek hamarabb megosztani, de közben hálásak is vagyunk, hogy végig itt voltatok velünk. Itt voltatok ezen a szörnyekkel teli úton, és tényleg köszönjük, hogy a részesei lettetek ennek a shownak és az elkészítésének is. Örülünk, hogy eddig eljutottunk, de közben össze is tört a szívünk, hogy nem mutathatunk többet nektek ebből a történetből.”

A Daybreak, vagyis Napkelte október 24-én debütált, és úgy látszik nem tudott kimagasló nézettséget hozni, hogy megérje folytatni. Ebben a tudatban kezdjetek bele az elsőbe, hogy biztosan nem lesz második.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás