Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jótékonyságra szánja koncertje bevételét a Follow The Flow

Jótékonyságra szánja koncertje bevételét a Follow The Flow

Zene, Film & Kultúra

Jótékonyságra szánja koncertje bevételét a Follow The Flow

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

A Follow The Flow december 29-i Akvárium Klubos koncertjének teljes bevételét jótékony célra ajánlja fel.

A Follow The Flow gyakorlatilag szárnyal, és korántsem túlzás ezt kijelenteni. Egyszerűen annyian kíváncsiak rájuk, hogy triplakoncertet kell adniuk az Akváriumban az év végén. (Lassan mehetnek Arénázni egyet.) A magyar albumok között csak ők kerültek be a topba Magyarországon a Spotify listán, ráadásul bronzérmesként, még Ed Sheerant is megelőzték.

Ha már így pörögnek a sikerek, akkor jöhet egy kis jótékonykodás is: az együttes a Bátor Tábor munkásságát, azon belül is a kórházi programjukat fogja támogatni a december 29-ei koncertjük jegybevételéből.

A Bátor Tábor 1000 daganatos vagy krónikus betegséggel küzdő gyermeket táboroztat nyaranta. Az alapítvány működése évközben sem áll le, kórházi programjukkal a Bátor Tábort viszik el azokhoz, akik betegségükből kifolyólag nem juthatnak el rá. A kórházi program tevékenységének központjában a kezelés alatt álló, éppen kórházban fekvő vagy kontrollra érkező gyermekek és velük lévő családtagjaik állnak. Budapesten két kezelőközpontban látogatják a gyerekeket, 2019-től már a debreceni és a pécsi klinikákon is elérhetőek a programjaik.

„Őszintén szólva nehéz volt választani. Rengeteg szervezet és alapítvány végez elképesztően fontos munkát az országban. Legszívesebben mindenkit támogatnánk, de mivel egy célt kellett választanunk, a Bátor Táborra esett a választásunk”

– mondta BLR.

A december 29-i jótékonysági évzáró koncertre még vannak jegyek, de nem árt minél gyorsabban lecsapni rájuk.

Borítókép: Follow The Flow offical