promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Biztosan érkezik a Power Rangers reboot
Borítókép:  Lionsgate - Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csak pletyka volt, megpróbálkoznak a Power Rangers reboot reboot-tal.

Aki a ’90-es években volt gyerek, az biztosan Power Rangers-rajongó is volt. A sci-fi akció sorozatot egyfolytában megújítják, mert nem tud kiapadni a franchise. Azt hitték, hogy a 2017-ben bemutatott reboot működni fog, de hát nagyon nem működött. Vegyes érzelmekkel állt fel a többség előle, de a lényeg az volt, hogy sokkal több pénzt kellett volna hoznia.

Ezt már felejtsük el, ment a levesbe az egész, az viszont innentől hivatalossá vált, hogy a Paramount és a Hasbro nem akarja elengedni a filmes franchiset. Akármennyire is nehezen hozott pénzt a 2017-es változat, a producerek bíznak a mostaniban.

A rendezést a szinte még kezdőnek számító Jonathan Entwistle-re akarják bízni, aki a Netflix-es a „A ki***tt világ vége” sorozattal robbant be a köztudatba. A rendező még okés, de aztán jön a forgatókönyvíró, aki Patrick Burleigh lesz. Ő egy szkriptet tett le eddig az asztalra, ami a Nyúl Péter 2 volt.

Úgy tűnik, hogy a stúdió inkább olyanokat akar a tűzvonalba engedni, akiknek még nincs olyan nagy tapasztalata. Ez tudjuk, hogy marha jól, de nagyon rosszul is elsülhet. Érdekes, hogy pont ilyenkor akarnak kockázatott vállalni ezzel, amikor a 2017-es film eléggé el lett bénázva.

Az viszont bizalomra ad okot, hogy az új Power Rangers a nosztalgia receptet akarja elővenni. Valamilyen időutazás miatt a csapat visszamegy a ’90-es évekbe, ahol hasonló trükközéssel kell visszajutniuk a jelenbe, mint a Vissza a jövőbe filmben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás