promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi lenne, ha Henry Cavill összecsapna Henry Cavill-lel?
Borítókép:  Clay Enos, Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az újságírók olykor elég fantáziadús kérdéseket tesznek fel a színészeknek – most Henry Cavill is kapott belőle.

Hamarosan debütál a Vaják, vagyis a The Witcher a Netflixen. A rajongók már karácsony előtt, pontosabban december 20-án ledarálhatják mind a nyolc részt. Ráadásul tényleg hosszú távra terveznek, mivel a showrunner-producer anno nyilatkozta, hogy hét évadnyi történetszálat tettek le az asztalra, és nem akarnak az elsőben ellőni mindent. Ezért is bizakodó a streamingszolgáltató, akik már be is rendelték a második évadot.

Henry Cavill alakítja a szériában a Ríviai Geralt nevezetű szörnyvadászt, ami elég sok időt fog elvenni az idejéből, mivel az egyik fő karakterről beszélünk, akinek a jövőben is rengeteg jelenete lesz. Gyakran kérdezgeti tőle a sajtó, hogy mi lesz a másik nagy alakításával, vagyis Supermannel, de még csak annyi a biztos, hogy Cavill nem szeretné otthagyni a karaktert:

„A köpeny a szekrényben pihen, és még mindig az enyém. Egyáltalán nem dobtam félre a szerepet. Úgy érzem, hogy sok dologgal tartozom Supermannek, rengeteg történetet lehetne még elmesélni, és szeretném beleásni magamat a karakter mélységeibe, ami benne rejlik.”

A stúdió sok mindenen gondolkodik, keresik a lehetőségeket, de hivatalosan még csak annyi van megerősítve, hogy Cavill visszatérne, és ettől senki sem zárkózik el. Azonban a The Witcher forgatása valóban befolyásoló tényező lesz.

Közben a Colliderújságírója inkább egy másik világba merészkedett el, és nem Superman jövőjéről faggatta Cavillt, hanem azt a kérdést tette fel, hogy mi lenne, ha Ríviai Geralt és Superman összecsapna. Ha Geraltnak az lenne a feladata, hogy levadássza a kriptoni szuperhőst, vajon ki győzne?

A színész persze gondolkodott kicsit, de aztán egyértelmű volt számára a válasz:

„Szerintem… Superman. Ha Geralt kellően felkészül, akkor lehetne esélye képregényhősökkel szemben, de Supermant csak akkor tudná sarokba szorítani, ha az visszafogja magát.”

Tudjuk, ha Geralt szerezne egy kis kriptonitot, akkor rögtön más lenne a helyzet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás