promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy mikor jön a Drága örökösök 3. évada
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2020-ban folytatódik az RTL Klub sikersorozata, a Drága örökösök.

A Drága örökösök első és második évada óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén, január 2-án, csütörtök este pedig érkezik a harmadik évad 

– írja a tévécsatorna.

A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

A harmadik évadban Tibi folytatja a nyomozást az örökséggel kapcsolatban, ám nem várt eredményre jut. Mónika nem nyugszik és további DNS-tesztekkel próbálja kideríteni a testvéri szálakat. Kata öröksége veszélybe kerül. Olga nem adja fel a reményt, hogy visszaszerezze a férjét, Szlávent. Dani örlődik Stefi és Kata között, de lehet, hogy egy harmadik hölgy, Franciska lesz az igaz szerelem? Józsi nem bírja tovább és elindul Thaiföldre megkeresni 20 éve eltűnt anyját. Vali álma végre beteljesedik, megnyithatja saját cukrászdáját: de milyen áron? Stefi pénze veszélyesen fogy, vajon mire lesz elég a hirtelen jött örökség? És ismét felmerül a kérdés: él-e Kálmán, és ha igen, hol van? 

A harmadik évadban az örökösök és a legnépszerűbb karakterek mellett új szereplők is színre lépnek: Lékai-Kiss Ramóna dögös édesanyát, Molnár Piroska egy jó fej nagymamát, Xantus Barbara Józsi rég nem látott édesanyját, Szulák Andrea egy taxisofőrt alakít.

Papadimitriu Athina Szláven múltjából kerül elő, Trokán Anna pedig a kocsmát próbálja majd megreformálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás