promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajban van a Gyűrűk Ura-sorozat, kiszállt az egyik főszereplő
Borítókép:  CBR
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mind ez idáig úgy látszott, sínen van a Gyűrűk Ura-sorozat, Will Poulter távozása azonban keresztülhúzta az Amazon számításait.

Az elmúlt hetekben, hónapokban szépen alakultak a dolgok az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatával. A széria alkotógárdája egy Twitter-videóban mutatkozott be, majd bejelentették az egyik főszereplőt, akit Markella Kavanagh fog alakítani.

Nem sokkal később érkezett a hír, hogy Az útvesztő-trilógia, a Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja, és a Fehér éjszakák sztárja, Will Poulter is csatlakozott a csapathoz, akikről a rajongók azt gondolták, hogy a fiatal Elrondot fogja játszani.

Bár az Amazon sosem erősítette meg ezt, és a színész csatlakozását sem jelentették be hivatalosan, mégis komoly esélyek voltak rá, hogy Poultert tündefülekkel láthatjuk a sorozatban. A Deadline azonban néhány napja arról számolt be, hogy a színész egyeztetési problémák miatt nem vesz részt a projektben.

A dolog hátterében állítólag az áll, hogy az első évad első két epizódja után a forgatást 4-5 hónapig szüneteltetni akarják, hogy a már berendelt második évad története összeállhasson. Mivel Poulter más produkciók mellett is elkötelezte magát, így a Gyűrűk Ura ebben a formában nem férne neki bele.

Üröm az örömben, hogy Markella Kavanagh még mindig a projekt mellett van, és a széria főgonoszát alakító Joseph Mawle (Trónok harca) is, aki talán magát Sauront fogja alakítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás