promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pesti balhé-előzetes: egy őrült képrablás története
Borítókép:  Szinhaz.org
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Pesti balhé első előzetese egy szórakoztató akció-vígjátékot ígér.

A mozirajongók, miközben az izgalmas karácsonyi mozikínálatot élvezik, már a jövő nyárra is készülhetnek: megérkezett a 2020-as év legőrületesebb akció-vígjátékának, a Pesti balhénak az első előzetese.

A film izgalmas szereplőgárdával vág neki a balhénak: a gyerekkori barátokat, akik felnőtt korukban együtt próbálják ki a műkincsvisszarablás örömeit Mészáros Béla, Szabó Simon, Petrik Andrea, Elek Ferenc és Inotay Ákos játssza. Amikor az amatőr banda egy régi profi betörőhöz fordul segítségért, akkor Reviczky Gábor is bekerül közéjük, fő ellenségüket pedig Hegedűs D. Géza alakítja.

A történet: másfél évtized után végre újra találkozik hat jóbarát, akik gyerekkoruk óta ismerik egymást. Egy szerencsétlen tragédia azonban beárnyékolja örömüket. A csapat egy emberként dönt úgy, hogy becsempészik elhunyt cimborájuk műalkotását egy budapesti aukcióra. Tervüket csak őrületes kalamajka árán tudják megvalósítani.

A SEVELED című film kapcsán nemrég beszélgettünk a film főszereplőjével, Mészáros Bélával, aki néhány szóban mesélt a Pesti balhéról is. Elmondása szerint mindig úgy jut eszébe ez a film, mint a magyar Ocean's Eleven.

Lóth Balázs rendező, aki a Drága örökösök és a 200 első randi jó néhány epizódjával készült fel a feladatra, a Másnaposok-filmek speciálisan budapesti ízekkel felturbózott változatát készítette el: egy őrült képrablás, egy még őrültebb barátság és egy nagy szerelem történetét.

A Pesti balhé 2020 nyarán fog debütálni a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás