Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dr. House az űrbe megy – előzetes

Dr. House az űrbe megy – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Dr. House az űrbe megy – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:48

Na, nem valami elbaltázott House rebootról beszélünk, hanem az Avenue 5 című szériáról.

Hugh Laurietól a komédia műfaja nem áll távol, azonban még sci-fivel nem nagyon próbálkozott. Mielőtt a Laurie fanatikusok belémkötnének, tudom, hogy a színész játszott a Holnapoliszban, de ez lesz az első alkalom, ahol a műfajban központi figura lesz. Valószínűleg lubickolni fog a szerepben, amiben egy luxusűrhajó kapitányát fogja alakítani.

Az HBO azt az ötletet lovagolja meg, ami a mai társadalmunkban már létezik, csak az óceán helyett kirakja a világűrbe. Az Avenue 5 űrhajó utasai gazdagokból állnak, akik szeretik a gourmet-kajákat, a wellness-t, de nem szeretnek az űrben rekedni. Pedig ez fog velük történni, Laurienak, aki Ryan Clark kapitány bőrébe bújik bele, valahogy uralnia kell a helyzetet.

Még nem robbantam le űrhajóval a Szaturnusz körül, de valószínűleg nem lehet túl kellemes. Azonban nem a NASA kell ide, hanem dr. House!  

A széria Az alelnök alkotóitól érkezik, szóval humorból és abszurd helyzetekből nem lesz hiány, de ezt szerintem már az első hosszabb előzetes is vissza fogja adni. Laurie mellett még olyan színészek tűnnek fel, mint Zach Woods, Josh Gad, Rebecca Front, vagy Nikki Amuka-Bird.

Az Avenue 5 januárban már debütál az HBO-n.

Borítókép: HBO