promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan a Robert Pattinson-féle The Batman Harvey Dentje
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Matt Reeves megtalálta a tökéletes Kétarcot a The Batman-re.

Egyre izgalmasabb a The Batman szereplőgárdája. Robert Pattinson mellé csatlakozott Zoe Kravitz, mint a Macskanő, Jeffrey Wright, mint Gordon felügyelő, Paul Dano, mint Rébusz, Andy Serkis, mint Alfred, és John Turturro, mint Carmine Falcone. Arról még mindig nincs hír, hogy Colin Farrell elvállalta volna Pingvin szerepét, de ami késik, nem múlik.

A rendező, Matt Reeves viszont egy új színészt üdvözölt a gárdában, mégpedig Peter Sarsgaardot, akit Az árvában, a Zöld lámpásban, és A hét mesterlövészben is láthattunk korábban. A Hollywood Reporter arról ír, hogy egyelőre nem tisztázott, hogy milyen szerepre szerződött le a színész, de több mint valószínű,

hogy a Batman-képregények egy másik ikonikus figuráját, Harvey Dent-et, vagyis Kétarcot fogja játszani.

Mint ahogy az már egy ideje köztudott, a The Batman egy noir stílusú film lesz, ami állítólag az Arkham elmegyógyintézetben fog játszódni, ahová Batman legtöbb nemezisét zárták be. Éppen ezért érthető ez a sok antihős a szereplők listáján. Máskülönben a túltolt főgonoszok miatt olyan sorsra juthatna Matt Reeves-filmje, mint annak idején a Pókember 3. része, amiben három ellenfelet is kapott a hálószövő.

Ha Sarsgaard játszaná Harvey Dentet, az már csak azért is lenne érdekes egybeesés, mert Christopher Nolan Sötét lovag-trilógiájában a színész felesége, Maggie Gyllenhaal alakította az államügyész kedvesét, Rachel Dawse-t, akivel végül egy robbanás miatt nem kelhettek egybe. A színésznő ezután elmondhatja magáról, hogy mégis csak összejött a házasság "Harvey Denttel".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás