promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hazai mozikban is triplázott a Jégvarázs 2
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harmadik hete letaszíthatatlan a trónról a Disney animációja.

A Jégvarázs második felvonása Amerikában és nálunk is harmadik hete vezeti a mozis listát. Itthon a hétvégén ismét befoghatatlan volt, mivel 67 ezer 498-an voltak rá kíváncsiak, össznézőszámban 382 ezernél jár. Ezzel már több, mint félmilliárd forintot keresett nálunk, de hát nem kicsiny hazánk, hanem a világbevétel a lényeg, ami frissítenem kell 922 millió dollárra. Mire jövő héten érkezik a friss box office, addigra már meglesz neki az egymilliárd.

Magyar romantikus-vígjáték férkőzött be az ezüstérmes helyre 20 ezer 556 nézővel, amivel 30 millió forintot tudott keresni. A nézőszám magyar filmtől jó, a műfajtól annyira nem, mert jóval többen szokták ezeket betámadni. Ezen a héten még vonzhat be embereket, utána már jön a Star Wars-őrület.

Az aszfalt királyai nálunk is harmadik, akárcsak a tengerentúlon. A Ford és Ferrari harc november közepén lett bemutatva, és szép karriert fut mindenhol. Most is megvolt az érdeklődés: 15 ezer 248 ember ült be rá, és össznézőszámban is 163 ezernél tart.

Közeledik a karácsony és hát 10 ezres nézőszám felett még a Múlt karácsony tudott teljesíteni, amire valószínűleg egyre kíváncsiabbak lesznek az emberek. Most negyedik 14 ezer 681 nézővel.

A top 10 további versenyzői így jönnek sorba:

  • Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa (premier)
  • Lidérces mesék éjszakája
  • Charlie angyalai
  • Sarkvidéki akció (premier)
  • Élősködők (premier)
  • Tudsz titkot tartani?

Azt már az tengerentúli box officban említettük, hogy az Amerikában premieres Playmobil mozira senki se volt kíváncsi. Körülbelül 660 ezer dollárt keresett, ezzel pedig az év legnagyobb bukása lett a 75 millió dollárból készített alkotás. Nálunk most nem tudott megbukni, mivel már bemutatták szeptember végén. Természetesen itt sem érdekelt nagyon senkit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás