promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős headliner sorral indít a 2020-as Balaton Sound
Borítókép:  Balaton Sound offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike és ez még csak a kezdet.

Több mint húsz név már biztos, köztük a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas & Like Mike duó, a Sound kívánságlistájának állandó vezetője, Martin Garrix, vagy Kygo, aki legutóbb is teltházas koncertet adott a fesztiválon. Garrix járt nálunk idén is, csak most a Sziget Nagyszínpadán pumpáltatott.

Érkezik Zamárdiba Robin Schulz, aki az egyik legnagyobb név a német mainstream house szcénából, a DJ Mag listán jelenleg hatodik pozíciót elfoglaló Don Diablo (bár abszolút nem vesszük komolyan már ezt a listát...), a brit DJ-társadalom egyik legfrissebb tehetsége, Jonas Blue és élő produkcióval érkezik a brit Jax Jones is. A Nagyszínpadon hallhatjuk továbbá a rendkívül tehetséges angol DJ/producert, Sigala-t és a kanadai zenei produkciót és DJ duót, a Loud Luxury-t.

A Dreher Arénában lesz külön techno nap is, aminek egyik biztos eleme Deborah De Luca. Fellép továbbá az EDM műfaj egyik showmanje, vagy mondhatjuk bohócának is, Salvatore Ganacci, a méltán világhírű DJ páros, Vini Vici, és beveszi majd az Arénát Blastoyz, Modestep és Zhu is.

Az ELROW idén egy közel 5 ezer bulizó befogadására képes, egyedi kialakítású sátorba költözött. A spanyol Elrow Club által létrehozott világhírű partysorozat jövőre is extravagáns díszlettel, magával ragadó látványvilággal érkezik a Balaton partjára és a helyszín fellépői között már biztosan ott lesz Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante és nem utolsó sorban a maratoni szettjeiről híres New York-i house legenda, Danny Tenaglia.

Tavaly mutatkozott be a Sound új, és egyből nagy sikernek örvendő helyszíne, a The Club, melynek koncepciója egy modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát idézi, ahol a nemzetközi underground elektronikus zenei szcéna ikonikus alakjai lépnek fel a fesztivál ideje alatt. Idén ide érkezik egy legendás fellépőkből álló páros, név szerint Hernan Cattaneo és Nick Warren, akik közösen állnak majd színpadra. Rajtuk kívül a The Club közönsége előtt lép majd fel Julien Jeweil is.

A 2020-as Soundot július 8-12. között rendezik meg. Tavaly 172 ezren buliztak Zamárdiban, ezzel a line-uppal simán megdőlhet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás