promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skywalker kora: így fejlődött Rey és Kylo Ren
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

J.J. Abrams persze csak titokzatosan járja körbe, hogy mennyit fejlődött a két kulcsfigura.

Már mindenki kíváncsi, hogy milyen lezárást kap majd Rey, illetve Kylo Ren a Skywalker korában. Előbbi még közelebb kerül majd a szívünkhöz? Kylonak még nagyobb sötétség lesz a szívében? Vagy esetleg közösen fognak majd össze Palpatine ellen a végén?

 

Erre a sok kérdésre J.J. Abrams már tudja a választ, de a Vanity Fairnek adott interjúban azért csak óvatosan merült el a témában:

„Mindkét karakter megerősödött, így természetesen az ellentét is nagyobb lett. Ez egy mély kapcsolat: vonzás van köztük, ismerik a másikat, és kíváncsiak is a másikra.”

Abrams úgy látta, hogy a forgatás során a két színész, vagyis Daisy Ridley, és Adam Driver remekül hozta azt, amit elvárt tőlük, és mindent bele tudtak adni a karakterekbe:

„Csak végigpörgetem, hogy Ridley mit csinált a filmben, és lenyűgöz az érettsége, a sötét játéka, és amit ebbe a szerepbe belevitt. Tudtam, hogy kihívás lesz ez az egész számomra rendezőként, és egy amolyan próbatétel is. Azonban a legvadabb álmaimat is túlszárnyalta azzal, amit csinált. Adam szintén különleges mélységeket hozott: a karaktere lenyűgözőbb, érdekesebb, és sötétebb is. Amikor Kylo feltűnik, olyan, mint valami kamasz. Tombol, erőt és irányítást akar. Most már ő a Vezér, és bár még mindig tombol, de jóval érettebb a karaktere.”

Abrams Kylo sisakjáról már egy másik interjúban a Collidernek beszélt. Hát, nem pillanatragasztóval eszkábálták össze, és fontos szerepe lesz a filmben:

„Ez egy szemléltetés is, hogy Kylo ismét hűséges a sötét oldalhoz, illetve a Ren Lovagjaihoz is, de lesz még egy dolog, ami miatt hordania kell.”

Abrams arról még nem beszélt, hogy mi lesz ez, de előfordulhat, hogy Kylo arca fog kapni valami olyan sérülést, ami miatt nem lesz érdemes mutogatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás