promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harmadik hete vezeti a mozis listát Amerikában a Jégvarázs 2
Borítókép:  null/Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik premier azonban akkorát bukott, hogy még a top 10-be se fért be.

Nincs változás az élbolyban az amerikai mozikban: a Jégvarázs második felvonása továbbra is tartja az aranyérmes pozíciót. A múlt hétvégén 34,7 millió dollárt keresett, világbevételben pedig 919 millió dollárnál tart. Valószínű, hogy a héten már meglesz neki az egymilliárd dolláros álomhatár.

A második helyezett továbbra is Rian Johnson meglepetésfilmje, a Tőrbe ejtve, ami jól teljesít, és a kritikusok is imádják: 14,2 milliót tett le az asztalra, összbevételben pedig már majdnem megvan neki a 100 milliós bevétel 300 ezer dollár híján.

A Star Wars: Az utolsó jedik rendezője nagy Agatha Christie-rajongó hírében áll. Most efelé vette az irányt, és mint látjuk, nagyon bejött neki az alacsony költségvetésű krimizés. Bűnügyi sztárparádéval hálálta ezt meg a műfajnak, mivel olyan nevekkel találkozunk, mint Daniel Craig, Christopher Plummer, Lakeith Stanfield, Chris Evans, Ana de Armas, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, de feltűnik Frank Oz is.

Az aszfalt királyai maradt bronzérmes, de már csak 6,5 milliót termelt, azonban világbevételben 167 milliónál tart, szóval hozta a tőle elvárható szintet a 97 millió dollárból összerakott Ferrari Ford csata.

A top 10 további résztvevői így jönnek sorban: Queen & Slim, Egy kivételes barát, Dark Waters, 21 Híd, Ne játssz a tűzzel, Midway, Joker.

Most pedig jöjjön a fekete bárány, ami premieres volt, de a kutyát sem érdekelte. Ez bizony a Playmobil: A film. Na jó, szögezzük le, hogy tényleg nem vártak tőle sokat, de ekkora bukást sem.

Akkorát sikerült hasalnia, hogy negatív rekordot döntött: több, mint 2000 moziban mutatták be, és így szedett össze 660 ezer dollárt. Nálunk már szeptember végén bemutatták, azonban itt sem érdekelt senkit. Az összbevétele 13 millió dollárnál tart, a probléma csak annyi, hogy 75 millióból csinálták.

Hölgyeim és uraim, így decemberre megérkezett az idei év legeslegnagyobb bukása. Nyugodj békében Playmobil-film!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás