promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy néz ki, hogy nem lesz farkasember a Démonok között folytatásában
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan reménykedtek, hogy a Démonok között 3 kicsit más vizekre evez, de ez csak részben történik meg.

Az eddig is halálbiztos volt, hogy elkészül a Démonok között harmadik felvonása. Eddig két spin-offot kaptunk a Démonok között franchiseból: az egyik az idén megjelent Annabelle 3 volt, míg a másik Az apáca. A Warren házaspár persze ezekben is feltűnik, de most már arra vár mindenki, hogy ismét ők legyen a középpontban.

Eddig voltak pletykák, és az IGN Démonok között szakértői csapata és arra gyanakodott, hogy mivel a nyolcvanas évekbe megyünk vissza, így Bill Ramsey lesz a főellenség, aki Southend Vérfarkasa volt. Arra az Ed Warrent alakító Patrick Wilson is utalt egy The Hollywood Reporter-es interjúban, hogy a franchise ki fog lépni a komfortzónájából:

„Fantasztikus volt a forgatás. Ez egy nagyon más dolog lesz, de persze most is Ed és Lorraine lesznek a középpontban. Olyasmibe csöppennek a karakterek, amibe eddig még nem, de így is kapcsolódni fog az alkotás a többihez. Itt egy egész másfajta szörnyeteggel állunk szemben.”

Valóban másfajta szörnyeteg érkezik, de a démonoktól nem köszönünk el, és nem lesz farkasember sztori sem.

A hivatalos cím: The Conjuring: The Devil Made Me Do It, vagyis tükörfordításban valami olyasmi, hogy Démonok között: Az ördög vett rá, hogy megtegyem.

A sztori Amerika történetének első olyan esetét dolgozza fel, amikor a gyilkos arra hivatkozott, hogy egy démon szállta meg. Egy sorozatgyilkossal fogunk találkozni, aki nem ura a tetteinek. Ettől függetlenül a rajongók zúgolódnak, hogy ez nem köti ki, hogy legyen valami farkasemberes szál is benne, de szerintem nem lesz.

Patrick Wilson valószínűleg a gyilkosra utalt egy másfajta szörnyként, de a többi majd még kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás