promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars-sztárja rangos díjat kapott, de mindenki Elisabeth Moss mellére figyelt
Borítókép:  Jemal Countess / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Átadták a 29. Gotham Awards díjait, amin taroltak a Netflixes filmek, de Elisabeth Moss keblei minderről elvonták a figyelmet.

Az idei, független filmeknek szervezett Gotham Awards díjátadó gálán a Netflix tíz díjból hatot bezsebelt. A Házassági történetért Noah Baumbach megkapta a legjobb film díját, de a dráma férfi főszereplője, Adam Driver is díjazott lett a legjobb férfi színész kategóriában. Emellett a Házassági történet kapta a legjobb forgatókönyv-, és a közönségdíjat is.

 

A legjobb széria díját Ava DuVernay minisorozata, a When They See Us kapta, a legjobb dokumentumfilm díját pedig szintén a Netflix produkciója, az American Factory nyerte el.

A legjobb színésznőnek járó elismerést Awkwafina kapta a The Farewell című drámában nyújtott alakításáért. Az idei Gotham Awardson továbbá két színész, Laura Dern és Sam Rockwell, valamint Ava DuVernay filmrendező és a FilmNation alapító-igazgatója, Glen Basner is elismerésben részesült.

Azonban mindez eltörpülni látszott amellett, hogy A szolgálólány meséjének főszereplője, Elisabeth Moss milyen ruhában jelent meg az eseményen. A színésznőt talán még sohasem láthattuk olyan felsőben, ami ennyit mutatott volna Elisabeth kebleiből. Ez az esemény nem volt röhejes és bizarr ruhakölteményekkel gazdag, de a színésznő szettje mindenképpen megér egy említést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás