Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Senki sem ismerte fel Tom Hanks-et egy kvízműsorban

Senki sem ismerte fel Tom Hanks-et egy kvízműsorban

Zene, Film & Kultúra

Senki sem ismerte fel Tom Hanks-et egy kvízműsorban

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 15:15

Néhány országban még ez el is fogadható, de Amerikában aztán tényleg mindenki ismeri Tom Hanks nevét.

A színész Jimmy Kimmel Live! című műsorban vendégeskedett. Ennek az elsődleges apropója az volt, hogy Hanks-nek nem olyan rég mutatták be az A Beautiful Day in the Neighborhood című alkotását a tengerentúlon.

Itt a színész a népszerű amerikai televíziós műsorvezető, Fred Rogers bőrébe bújik bele. A történet valós eseményeket dolgoz fel, és Rogers elragadó személyét mutatja be, aki egy cikk miatt találkozik Tom Junod újságíróval. Egy csodás utazás ez Mister Rogers' Neighborhood című gyerekműsor világába, ami hihetetlenül népszerű volt az országban.

A kvízműsorban ebből a filmből mutattak meg egy részletet. Nem is tudom, lehet talán ez fagyaszthatta le a versenyzőket, mert először Fred Rogers ugrott be nekik? Pedig az eredeti kérdés bizony az, hogy ki játssza őt a filmben. Erre mind a három versenyző csak néz maga elé, és egyiküknek sem esik le, hogy Tom Hanksről van szó.

A jelenet 4 perc 20 másodpercnél kezdődik a videóban, persze aki akarja, az megtekintheti az egész beszélgetést. Miután Hanks megnézi a részletet, teljesen kiakad, de természetesen csak poénból.

„Most vicceltek velem? Komolyan vicceltek velem? Legalább betippeltek volna valaki rosszat. Mondhatták volna, hogy Woody Harrelson. Nem. Akkor Mahershala Ali. Ő sem.”

- viccelődött a színész, akit azért érezhetően meglepett, hogy nem ismerték fel.

Persze Hankset tényleg nagyon jól sikerült átalakítani, de azért teljesen felismerhető, hogy ő az.

Borítókép: Lacey Terrell - Sony Pictures Entertainment