Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Green Day készített egy karácsonyi dalt

A Green Day készített egy karácsonyi dalt

Zene, Film & Kultúra

A Green Day készített egy karácsonyi dalt

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.12.01. 13:13

Melléjük pedig érkezett egy kis popszerzemény is a Why Don't We-től.

Ebben a cikkben most mindenki megtalálhatja a neki való újdonságot, akinek már elege van a klasszikus karácsonyi dalokból, de még is kicsit hangolódni szeretne az ünnepekre. Kapunk egy kis punkot, meg kapunk egy kis popot is.

Az egyik top kommentelő jogosan tette fel a kérdést, hogy

„A Green Day karácsonyi dalt csinált?”

Tény és való, hogy ilyen váratlan dolgot még sosem kaptunk az amerikai punk zenekartól. A „Xmas Time of Year” című szerzemény azoknak lesz a kedvence, akik az ünnepi időszakban is inkább a gitár riffeket preferálják a könnyedebb dallamok helyett. A Green Day ötvözi a punkos dallamot a karácsonyi szöveggel, és higgyétek el, nem annyira bizarr, mint amilyennek tűnik.

A Why Don’t We formáció sem maradhat ki az ünnepi őrületből. A másfél milliárd streameléshez közelítő zenekar tavaly mindenkit elvarázsolt „Feliz Navidad” feldolgozásukkal, idén pedig a „With You This Christmas” című karácsonyi dalukat hallgathatja az igencsak népes rajongótáboruk.

A srácok nem olyan rég vannak benne a zenei vérkeringésbe, és még csak a fiatalabb generációt tudták megfogni igazán, de jól haladnak az igazi hírnév felé. A mostani szerzeményük is úgy szól, mint valami toplistás dal, csak karácsonyi köntösbe csomagolva.

Borítókép: Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Legolvasottabb hírek