Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Többet dolgoztak Sonic, a sündisznó újradizájnolásán, mint gondoltuk

Többet dolgoztak Sonic, a sündisznó újradizájnolásán, mint gondoltuk

Zene, Film & Kultúra

Többet dolgoztak Sonic, a sündisznó újradizájnolásán, mint gondoltuk

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2019.11.29. 13:22

Sonic egyik animátora elárulta, hogy pontosan mennyi időbe telt újraformálni a népszerű sündisznót, és miért hallgatott a stúdió a dühös rajongókra.

Öt hónapon át tartott az animált Sonic újradizájnolása. A Sonic Team Argentina rajongói portál megszólaltatta Max Schneidert, az egyik animátort, aki elmesélte, hogy a Sonic, a sündisznó című élőszínészes-animációs filmet gyártó Paramount Studios adott nekik elég időt arra, hogy szó szerint tetőtől talpig – az arcától a cipőjéig – újratervezzék a népszerű videójáték hősét.

 

Erre azért volt szükség, mert az első előzetes megjelenése után óriási felzúdulást keltett a rajongók körében Sonic új alakja, amit a Paramount rendelt eredetileg. A stúdió ugyanis úgy gondolta, Sonic új fazonja jobban illik majd az élőszínészes környezethez.

Számítottak némi ellenkezésre a videójáték rajongói részéről, de akkora botrányra nem voltak felkészülve, amekkora kitört. Az internet népe egy emberként kritizálta Sonic új fogát, új szemét és általában mindenét, ezért a Paramount meghátrált: úgy döntöttek, visszatérnek a süni eredeti formájához, még ha emiatt el is kell halasztani a bemutatót.

Schneider szerint a stúdió azért járult hozzá a viszonylag hosszú utómunkához, mert nem volt drága, és megérte a csúszás, hiszen a rajongók haragja miatt súlyos pénzek úsztak volna el, amennyiben marad az eredeti dizájn, és a csalódott fanok bojkottot hirdetnek.

A Sonic, a sündisznó új előzetesében már az újradizájnolt figurát csodálhatjuk meg, magát a filmet pedig 2020. február 13-tól láthatjuk a mozikban.

Borítókép: NME