promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kap egy remake filmet A szökevény
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szökevény sorozat már készül, Hollywood meg mondta, hogy film is legyen már belőle.

A film amúgy alapból remake, mert egy 1963 és 1967 között futó szériáról beszélünk. Kimondhatjuk, hogy jót tett neki a ráncfelvarrás: az 1993-as mozi igazi klasszikus lett, ami Harrison Fordnak és Tommy Lee Jonesnak is köszönhető. Utóbbi be is zsebelte érte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, és a film is Oscarra volt jelölve.

Amúgy a kilencvenes években nagyon rossz ötlet volt újra meglovagolni az alkotás sikerét, mivel készítettek neki egy második részt Életre-halálra címmel. Itt Wesley Snipes menekült, Tommy Lee Jones is visszatért, de már nem volt az igazi. Mondjuk úgy, hogy egy közepes film lett, de persze egyáltalán nem rossz.

Most az új szökevény megkapta a rendezőjét, aki Albert Hughes lesz. Ő olyan mozikat tett le eddig az asztalra, mint A pokolból, Éli könyve, vagy az Alfa. Korábban is voltak persze filmjei, de azok abszolút felejthetőek, mint mondjuk a Halott pénz.

A Deadline szerint a sztorit még hét lakat alatt őrzik, de csavarni szeretnének egyet az egész történeten. A forgatókönyvön Brian Tucker dolgozik jelenleg.

A szökevényből hamarosan érkezik egy széria is Kiefer Sutherlanddel és Boyd Holbrookkal a középpontban. Előbbi lesz a nyomozó, még utóbbit egy metrórobbantásért fogják megvádolni, szóval itt is lesz csavarás a sztorin. Ez a Quibi nevű új streamingszolgáltatón fog debütálni, ami kifejezetten a mobilos nézőket célozza meg, szóval az epizódok se lesznek rendes hosszúságúak. Rohanó világ…

Szóval el leszünk látva A szökevény remake-ekkel, később meg kiderül, hogy milyen minőségben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás