Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majdnem Tom Hiddleston lett Thor, itt a bizonyíték – videó

Majdnem Tom Hiddleston lett Thor, itt a bizonyíték – videó

Zene, Film & Kultúra

Majdnem Tom Hiddleston lett Thor, itt a bizonyíték – videó

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 17:47

Előkerült egy eddig sosem látott casting videó, amiben Tom Hiddleston Thor szerepét próbálgatja.

Tom Hiddleston egy üde színfoltja a Marvel Moziverzumnak, nélküle már nem is lehetne elképzelni Loki karakterét. Pedig eredetileg nem is erre a szerepre jelentkezett a színész.

Hiddleston Jimmy Fallon műsorának vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy eredetileg Thor szeretett volna lenni, amihez készült is vele egy casting videó. Mint mondta, az első Thor-film előtt bárki jelentkezhetett a Mennydörgés Istenének megformálására, aki legalább 180 centiméter magas volt és szőke hajú.

A felvételt 10 év alatt soha sem adták ki. A mindössze néhány másodperces részletből kiderül, hogy Hiddlestonnak még Thor szerepe is jól állt volna, persze Chris Hemsworth nélkül már őt se tudnánk elképzelni.

Bár a színész sosem jelentkezett Loki szerepére, összetehetjük a két kezünket, hogy ennek ellenére ő lett a befutó a Csínytevés Istenének eljátszására. Mint azt a Marvel-rajongók tudják, Loki meghalt a Bosszúállók: Végtelen háború elején, de a Végjáték egyik jelenetében Kevin Feige-ék találtak egy megoldást, hogyan hozzák vissza a karaktert.

Loki önálló sorozatot fog kapni a Disney+ streamingszolgáltatón, ami 2021-ben debütál, de a Thor 4. részében is viszontlátjuk majd őt.

Borítókép: The Mary Sue