promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem Tom Hiddleston lett Thor, itt a bizonyíték – videó
Borítókép:  The Mary Sue
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előkerült egy eddig sosem látott casting videó, amiben Tom Hiddleston Thor szerepét próbálgatja.

Tom Hiddleston egy üde színfoltja a Marvel Moziverzumnak, nélküle már nem is lehetne elképzelni Loki karakterét. Pedig eredetileg nem is erre a szerepre jelentkezett a színész.

Hiddleston Jimmy Fallon műsorának vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy eredetileg Thor szeretett volna lenni, amihez készült is vele egy casting videó. Mint mondta, az első Thor-film előtt bárki jelentkezhetett a Mennydörgés Istenének megformálására, aki legalább 180 centiméter magas volt és szőke hajú.

A felvételt 10 év alatt soha sem adták ki. A mindössze néhány másodperces részletből kiderül, hogy Hiddlestonnak még Thor szerepe is jól állt volna, persze Chris Hemsworth nélkül már őt se tudnánk elképzelni.

Bár a színész sosem jelentkezett Loki szerepére, összetehetjük a két kezünket, hogy ennek ellenére ő lett a befutó a Csínytevés Istenének eljátszására. Mint azt a Marvel-rajongók tudják, Loki meghalt a Bosszúállók: Végtelen háború elején, de a Végjáték egyik jelenetében Kevin Feige-ék találtak egy megoldást, hogyan hozzák vissza a karaktert.

Loki önálló sorozatot fog kapni a Disney+ streamingszolgáltatón, ami 2021-ben debütál, de a Thor 4. részében is viszontlátjuk majd őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás