Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Stormzy és Ed Sheeran ismét együtt dolgozott: Own It

Stormzy és Ed Sheeran ismét együtt dolgozott: Own It

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.11.28. 06:36

Persze a főszerepben a brit rapper, azaz Stormzy van, akinek közeledik az új albuma.

Egy igazán mágikus trió állt össze, hogy letegyék az asztalra az Own It című dalt. A kollaborációban ugyebár Stozmzyt, Burna Boyt, na meg Ed Sheerant hallhatjuk.

Sheeran bár most másfél évre visszavonult a koncertezéstől, ami nem is csoda, mivel a Divide turnén 255 fellépést tudott le, de mint írtam, a stúdióban azért még dolgozgat. Egy kivételt persze tett, és félmillió fontért fellépett Gordon Ramsay lányának a szülinapján. Öt dalocska ennyi pénzért nem rossz, de most a rajongók végre hallhatnak tőle valami újdonságot, ha még csak közreműködőként is.

 

Stormzy legújabb dala a december 13-án érkező „Heavy Is The Head” című albumnak a felvezetése. Stormzy és Ed nem most dolgozik együtt először, hiszen Ed 2019-es „No. 6 Collaborations Project” lemezén is hallhattuk már őket a nagysikerű „Take Me Back To London” című dalban, ami már 82 millió streamet generált csak a Spotify-on.

A 26 éves rappernak még csak ez lesz a második stúdióalbuma, de már a 2017-es Gang Signs & Prayer is nagyot robbant. A kritikusok mind odavoltak érte, és reméljük, hogy a mostani sem fog csalódást okozni. Olyan közreműködőkkel találkozhatunk még rajta, mint Aitch, Headie One, H.E.R. vagy épp Yebba.

Most azonban hallgassuk meg, hogy mit hozott ki a trió a friss megjelenésből, érkezzen az Own It!

Borítókép: Stormzy offical

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság