promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkerült az eBay-re a Star Wars 9 forgatókönyve, megvan a ludas
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy melyik színész miatt került fel az eBay-re a Skywalker kora szkriptje.

A Star Wars: Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams nemrég a Good Morning America című műsorban számolt be arról, hogy az egyik színész felelőtlensége miatt felkerült az eBay-re a film forgatókönyve. A rendező akkor nem nevezte meg a ludast, mindössze annyi derült ki az üggyel kapcsolatban, hogy a Disney időben lépett, és sikeresen visszaszerezték a szkriptet, mielőtt eladhatták vagy elárverezhették volna.

 

Pár nap eltelte után fény derült a színész kilétére. A Finn-t alakító John Boyega egy interjúban beszélt a kellemetlen szituációról, és hogy hogyan került fel az eBay-re a forgatókönyv.

„Költöztem a lakásomból, és a forgatókönyvet az ágyam alatt hagytam. Úgy voltam vele, hogy amikor másnap felkelek, kiveszem onnan, és megyek. De aztán a barátaim átjöttek, és elkezdtünk bulizni. A szkript pedig egyszerűen ott maradt. Aztán pár héttel később jött egy takarító, megtalálta a forgatókönyvet, és felrakta az eBay-re, kb. 65 fontért. Ez a személy nem is tudta, milyen értékes dologról van szó.”

A Disney, miután visszaszerezte a forgatókönyvet, felhívta Boyegát, hogy tisztázzák vele a dolgot. Ezt a színész utólag már poénosan fogja fel:

„Még Mickey egér is felhívott, hogy: »Mit csináltál?«.”

Bele se merek gondolni, mekkora balhé kerekedett volna, ha az említett takarító egyszerűen csak felteszi az internetre a film forgatókönyvét, vagy esetleg olyasvalaki veszi meg, aki azonnal a nyilvánosság elé tárja. Igaz, hamarabb derülne ki, hogyan is hozzák vissza Abramsék Palpatine-t a történetbe, én azon a véleményen vagyok, hogy ne rontsuk el saját magunk filmélményét.

Úgy sem kell már sokat várnunk. Bár a hivatalos premiernap december 19-e, már 18-án, szerdán vetítik a hazai mozik az új Star Wars-filmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás