promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karácsonykor már vissza is nézhetjük a Bosszúállók: Végjátékot
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel legnagyobb dobása a mozikban már teljesített, most beindulhat a streames karrierje.

James Cameron Avatarja volt a világ legtöbb bevételt hozó filmje 2 milliárd 788 millió dollárral, azonban a Végjátéknak sikerült letaszítania a trónról, mivel a végén 2 milliárd 797 millió dollárt tudott összegyűjteni a film.

Ez csak hajszálnyi, és kellett hozzá egy kis trükközés is. A filmet a stúdió ismét moziba küldte, amikor még nem volt meg a rekord, méghozzá nyolc perc plusz tartalommal. Ez nyúlfarknyi bővítés elég volt, hogy a keménymag ismét beüljön rá, és megszerezzék az első helyet a bevételi listán. Ettől persze még nem a Végjáték lesz a legjövedelmezőbb fim. A képregényfilmeknél az például most simán a Joker, mivel csak 55 millióból rakták össze.

Azonban most a Marvel marad a főszerepben, mert érkezik a Bosszúállók: Végjáték az HBO-ra. A DVD változat már egy ideje megjelent Magyarországon, szóval aki nagyon akarta, az már élvezhette otthon a filmet. Most azonban az HBO leleplezte, hogy mikortól tudjuk kényelmesen streamingelni.

A televíziós premier december 22-én vasárnap lesz, és az HBO GO kínálatába is ekkortól kerül fel az alkotás.

Természetesen kiválaszthatjuk, hogy szinkronosan nézzük, vagy eredeti nyelven magyar felirattal.

Az HBO GO még készül egy nagy dobással erre a napra, ugyanis felkerül a Kőgazdag ázsiaiak című romantikus komédia is. Ezt Magyarországon nem mutatták be a mozik (csak DVD-n jelent meg), pedig Amerikában több hétig vezette a toplistát. Most majd tesztelhetjük, hogy miről maradtunk le.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás