promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Guetta nem lassít, itt is van az új dala: Make It To Heaven
Borítókép:  EDM
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett David Guetta legújabb dala, amiben ismét Raye vokálja szólal meg.

A londoni születésű Raye, vagyis Rachel Keen hangja már ismerős lehet sokaknak, mivel felcsendült Jonas Blue – By Your Side vagy Jax Jones – You Don’t Know Me című gigaslágerében is. Nem is csoda, hogy Guetta ismét lecsapott rá egy közös dal miatt.

A világ egyik leghíresebb producere nem hagyott minket nyugodni, és állandóan érkezett tőle valami újdonság. Idei megjelenései között olyan trackek szerepeltek, mint a Spotify-on 98 milliós streamet generáló „Better When You’re Gone”, vagy a „Stay (Don’t Go Away)”, amiben ugyebár Raye énekel.

Itt persze a közönség is kiszúrta, ahogy mi is, hogy a Stay kísértetiesen hasonlított Calvin Harris és Dua Lipa közös dalára, a One Kiss-re. Ettől függetlenül felrobbantotta a slágerlistákat, csak hát tényleg szinte tök ugyanaz volt, mint a tavalyi Harris nóta.

 

A Make It To Heaven már teljesen más tészta, mert Guetta ezt bizony nem a slágerlisták élére szánja. Igazi underground szerzemény, amit főleg a DJ-k fognak pörgetni. Remek kiállás, kicsit progresszív technos drop, és egy lüktető Guetta dal, ami a nem megszokott világot hozza tőle.

„Bár az új hangzás kicsit sötétebb, technosabb, így is hihetetlen energiája van a számnak, és hatalmasat robbant, mikor a nyári fesztiválokon eljátszottam”

– mesélte a producer a friss szerzeményről.

A dalt Guetta Mortennel közösen írta, és most már nem is szaporítjuk tovább a felvezetését, mutatjuk, hogyan is szól. Hangfalakat tessék a maxra tekerni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás