promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
TV-s reklámban és magazin borítón mutatták be a Ren lovagjait
Borítókép:  Annie Leibovitz / Vanity Fair
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Star Wars: Skywalker kora premiere közeleg, így egyre több mindent lepleznek le a filmből.

A rajongók folyamatosan savazzák valami miatt Rian Johnsont, és anno az is előkerült, hogy miért nem foglalkozott a Ren lovagjaival Az utolsó Jedikben. Mint tudjuk, a rendezőnek többnyire mindenre van válasza, és erre elég logikusat is adott az Empire-nek:

„Már így is tele volt a film, és egyszerűen nem volt hely egy új elem számára.”

Szerintem azt a rajongók megérthetik, hogy Johnson nem akart a Ren lovagjainak valami odahányt felvezetést, és akárhogy is kereste a helyüket Az utolsó Jedikben, nem tudta volna őket betenni sehova, hogy az üssön, és ésszerű is legyen.

Most J.J. Abramsre hárult a feladat, hogy kihozza belőlük a maximumot, aki Az ébredő Erő után a IX. epizódot is dirigálta. A Ren Lovagjai ugyebár egy, az Erő sötét oldalát szolgáló szervezet volt Snoke irányítása alatt. Kylo Ren is innen kapaszkodott fel főgonosszá. Még nagyon titokzatosan kezelik őket, de úgy néz ki, hogy fontos szerepet fognak kapni a Skywalker korában.

A televíziós szpotban csak egy nyúlfarknyi időre tűnnek fel, azonban az Empire magazin címlapján már jobban szemügyre lehet őket venni.

TV-s előzetes

Empire címlap

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás