promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nálunk még nincs túl nagy érdeklődés az Úriemberek iránt - előzetes
Borítókép:  STX
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Guy Ritchie új filmjének a szinkronizált előzetese hátha segít ezen kicsit.

Guy Ritchie mostanság blockbusterekkel volt elfoglalva, de hát ezek kellenek is, hogy az ember meg tudjon élni. A Sherlock Holmes, az Arthur király, vagy az Aladdin azért nem szerényen segített neki ebben.

 

A brit Tarantino pont ezért nem lesz soha Tarantino, mert még egy Disney filmet is bevállalt a dollárokért. Ne vessen rá ezért senki követ, és el is nézhetjük neki, mert még mindig az egyik legjobb, hogy ha gengszterfilmet kell csinálni. Most visszatér a gyökerekhez, amikor még olyan alkotásokat kaptunk tőle, mint a Blöff, vagy a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső.

Pont azért is volt érdekes, hogy itthon még nincs túl nagy hype a film körül, és még a rajongók sem nagyon tudnak róla, hogy Ritchie ismét ebben a műfajban alkot. Ráadásul valóságos sztárparádét kapunk tőle.

A kulcskaraktert, Mickey Pearsont Matthew McConaughey alakítja majd. Ő London legnagyobb marihuána királya, azonban már kicsit elfáradt, így vissza akar vonulni. Amikor ennek a híre elterjed, kitör a hatalmi harc, hogy ki léphessen a helyére, és van bőven jelentkező.

Az alkotásban ott lesz még Colin Farrell, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, és Eddie Marsan is.

A The Gentlemen, vagyis magyar címmel az Úriemberek jelen állás szerint 2020. január 30-án debütál nálunk. Aki eredeti hanggal akarja megnézni az előzetest, az ide kattintva éri el. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás