Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nicolas Cage-ről készül film, amiben Nicolas Cage alakítja Nicolas Cage-t

Nicolas Cage-ről készül film, amiben Nicolas Cage alakítja Nicolas Cage-t

Zene, Film & Kultúra

Nicolas Cage-ről készül film, amiben Nicolas Cage alakítja Nicolas Cage-t

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:50

A színészről szóló metadrámában Nicolas Cage '90-es évekbeli énje is meg fog jelenni.

2019-ben hat olyan kis költségvetésű, független filmet is láthattunk és láthatunk, amiben Nicolas Cage játszik. A színész jó ideig nem szerepelt stúdiófilmekben, most azonban olyan projekthez csatlakozott, amiben saját magát kell alakítania.

A Lionsgate égisze alatt készülő The Unbearable Weight of Massive Talent (Az óriási tehetség elviselhetetlen terhe) című metadrámában Nic Cage egy Tarantino-filmbe szeretne bekerülni, miközben a lányával való viszonyát is próbálja helyrehozni. A filmben megjelenik majd a színés '90-es évekbeli énje is, aki a szemére veti, hogy milyen sok hitvány filmet vállalt el, és hogy ő már nem több egy hollywoodi hullócsillagnál. Később Cage az adósságai miatt elvállal egy munkát, amely szerint információkat kell szállítania a CIA-nak egy mexikói drogbáróról.

 

A Hollywood Reporter értesülései szerint a filmet a Ghosted – Parás páros alkotói, Tom Gormican és Kevin Etten írják. Mivel a projekt még csak előkészítési fázisban van, így nincs kitűzött premierdátuma.

Nicolas Cage-t a közeljövőben sem kell majd nélkülöznünk: Amerikában már bemutatták a Primal című filmet, amiben a színész egy vadállat csempészt alakít. Hamarosan pedig két eszelős horrorfilmben láthatjuk őt, Kevin Lewis Wally's Wonderland című darabjában, és a Color Out of Space-ben, aminek előzetese bizalomra ad okot.

Borítókép: Alan Siu / EyePress / AFP