Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

[FRISSÍTVE] Készül a Joker folytatása, Joaquin Phoenix visszatér

[FRISSÍTVE] Készül a Joker folytatása, Joaquin Phoenix visszatér

Zene, Film & Kultúra

[FRISSÍTVE] Készül a Joker folytatása, Joaquin Phoenix visszatér

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2019.11.20. 18:18

A nagy sikerre való tekintettel a Warner Bros. berendelte a Joker 2-t, amelyet ezúttal is Todd Phillips fog rendezni.

FRISSÍTÉS: Időközben a hírt megcáfolták, amelyet a Deadline közölt néhány órája. Az ő információik szerint bár tervben van a Joker folytatása, még nem tárgyaltak a rendezővel, mi több, Todd Phillips-nek nem áll szándékában további DC-karakterekől filmet csinálni.

A Joker mindenképpen az év egyik, ha nem a legnagyobb meglepetése volt. Bár sokan negatívan vélekednek a filmről, a legtöbben mesterműnek, zseniálisnak, vagy az év legjobb filmjének tartják. Én utóbbiak táborát erősítem, eddig háromszor láttam a Jokert, de nem tudom megunni. Egyszerűen tökéletes.

 

Meg is érdemelte mind az Arany Oroszlán-díjat Velencében, mind pedig azt a több mint 1 milliárd dollárt, amit bemutatása óta termelt.

 

A Warner Bros. korábban nem sok reményt fűzött ahhoz, hogy a Joker sikeres lehet. A mostani adatokat és visszajelzéseket látva bizonyára újragondolták a dolgot, és amiről eddig csak feltételezéseket, pletykákat lehetett hallani, most valóban megtörténik:

„elkészülhet a Joker folytatása”.

A hírt a Hollywood Reporter hozta le, hogy a stúdió berendelte a második részt, amelynek rendezői feladatait ezúttal is Todd Phillips fogja ellátni, aki Scott Silverrel együtt írja a folytatás forgatókönyvét is. Emellett Joaquin Phoenix is visszatér a Bűn Bohóchercegének szerepében, aki már korábban is azt nyilatkozta, hogy szívesen bújna újra a karakter bőrébe.

 

A Joker sikerét látva a Warner további eredettörténeteknek adhat zöldlámpát, a híresztelések szerint Todd Phillips szívesen elkészítene egy Darkseid vagy egy Lex Luthor-filmet.

Borítókép: Screenrant

Legolvasottabb hírek